Inspiratieworkshop Samen Slimmer – 30 mei 2023

Mar 22, 2023

Steeds meer organisaties beseffen zich dat niet alle relevante perspectieven een plek aan tafel hebben. Maar hoe krijg je dit voor elkaar en haal je de benodigde (ervarings)kennis naar boven?

In onze inspiratieworkshop ervaren deelnemers wat samenwerking met burgers en praktijkprofessionals kan opleveren en hoe je dit kan vormgeven. Van kleine interventie tot langdurige nieuwe vormen van samenwerking tussen de burger, praktijkprofessionals, overheid en private partijen. Met behulp van verschillende werkvormen ga je ervaren wat samenwerking met burgers en andere perspectieven oplevert. Na de workshop weet je hoeveel tijd, geld en energie het oplevert door alle perspectieven te betrekken en heb je zin om hiermee aan de slag te gaan. Ook kun je direct de eerste lessen in je werk verwerken en heb je een handvat voor de eerste (kleine) stap.

De eerstvolgende workshop is op 30 mei in Den Haag, kom je ook?

Praktische informatie:

De workshop is voor beleidsmedewerkers/beleidsadviseurs en project/programmamanagers die aan de slag wil met het betrekken van o.a. burgers bij beleidsontwikkeling. Zowel deelnemers van publieke als private organisaties zijn van harte welkom.

Tijd: 9:30 tot 13:00 uur (inclusief lunch)
Locatie: Den Haag
Kosten: 350 euro (ex btw) per persoon
Door wie: De workshop wordt verzorgd door Lea Bouwmeester en Alyssa Brinkhof.

Meer info of opgeven? Neem contact met ons op via info@brugwerk.nl of 070 221 09 31.

De workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Buro de Bouwmeesters.